Over Mo. Vakmanschap en maatwerk in houten meubelen is mijn handelsmerk

Ik ben Mohamed Abarkan uit Woudenberg. Maar zegt u maar Mo alstublieft!

Werken met hout, mooie meubelen en interieuroplossingen maken, op maat. Precies zoals u het wil hebben. Iedere dag werk ik met ontzettend veel plezier aan uw meubelwensen.

Na mijn opleiding (LTS Valkenheide Maarsbergen) van 1985-1991 en een aanvullende avondopleiding (Gildevaart Nieuwegein) van 1992 tot 1996 (Primair, voortgezet en kader) ben ik in 1991 gaan werken voor ITAB uit Woudenberg. Van 1991 tot 1997 als leerling meubelmaker, van 1997 tot 2004 als werkplaats chef en van 2004 tot 2006 als werkvoorbereider.

Ik durf wel te zeggen dat ik bij ITAB het vak van meubelmaker geleerd heb. Houten meubelen en andere interieuroplossingen op maat maken. Een specialiteit die ik met energie en enthousiasme nog steeds dagelijks uitvoer.

In 2007 ben ik, na mijn periode bij ITAB als zelfstandig meubelmaker begonnen en heb ik mijn eigen bedrijf opgezet. In de afgelopen 15 jaar is Mo Interieur uitgegroeid tot een specialistische meubelmakerij en werk ik vanuit mijn eigen werkplaats op Klein Landaas in Woudenberg.

Mijn grootste uitdaging is het vinden van oplossingen die helemaal voldoen aan uw wensen. Of het nou gaat om een kast of kastenwand, een keuken of een tv-meubel op maat, samen vinden we de beste en mooiste oplossing. Ik werk alleen maar met de beste materialen en zorg dat uw project tot in de kleinste details volledig naar tevredenheid wordt opgeleverd. Die garantie geef ik u. Altijd en voor de volle 100%.

Bent u op zoek naar op maat gemaakte meubels of een andere interieuroplossing waar maatwerk nodig is? Neem gerust contact met me op en laten we samen zoeken naar dé oplossing voor uw interieurwens. Of dat gaat lukken? Natuurlijk, want vakmanschap en maatwerk is mijn handelsmerk!